Αυτό αντιμετωπίζουμε!

Σε μια πολιτική καμπάνια για γέλια και για κλάματα, ο αξιότιμος και συμπαθής Ρ.Τ. Ερντογάν ξεδιπλώνει τις αρετές του στην παρακάτω πολιτική διαφήμιση:

  • Δεν αφήνει απολύτως καμία ελπίδα για ένα κοσμικό κράτος ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
  • Αναπολεί καταστάσεις του 17ου αιώνα με την κλασική Τουρκάλα γιαγιά και αρκετούς άλλους “γνωστούς και μη εξαιρετέους” πρωταγωνιστές.
  • Κλείνει το μάτι στους σύγχρονους Τούρκους στο στυλ καλά, θα αφήσουμε (προς το παρόν) και καμιά γυναίκα της αστικής τάξης να οδηγεί, χαλάλι, δεν πειράζει…
  • Το βίντεο κινείται μεταξύ κακογυρισμένης ελληνικής ταινίας του ’50 και κακόγουστης τουρκικής υπερπαραγωγής με κάποιον εθνοπατέρα πολέμαρχο – με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
  • Τον πολεμάει λέει “το κακό μάτι”. Όλοι καταλαβαίνουμε σε ψηφοφόρους ποιου επιπέδου απευθύνεται.
  • Τι κι αν καώ, θα γίνει κάστρο από τις στάχτες μου. Αν αυτός ο άνθρωπος δεν ετοιμάζει πόλεμο τι να υποθέσει κανείς; Συνεχίζει με το “Υπάρχει μια φλέβα στην καρδιά σας που ανακαλεί την εξορία σας” – εξορία από πού; Κάποιο ξένο προς την Τουρκία έδαφος να υποθέσουμε; Έχει ήδη αναφέρει πως “Υπάρχει μια άνοιξη που αναδύεται από τους τάφους!

Τα πράγματα είναι πολύ, πολύ σοβαρά – και πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να πάρει τα μέτρα της. Ελπίζουμε στα καλύτερα, περιμένουμε τα χειρότερα! Πρέπει να μη φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων.

Σχόλια

Σχόλια


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.