Επικαιρότητα Σεπτεμβρίου 2013

By journeyguy
 • Ακόμα δεν άρχισε καλά καλά το κυνήγι, και οι τραυματισμοί αυξάνονται και πληθύνονται. Τώρα είχαμε και έναν τραγικό θάνατο κυνηγού (ο πρώτος φέτος, ας ελπίσουμε και ο τελευταίος…), από κάποιον που “έριξε στα κλαδιά που κουνιόντουσαν…” Μπορεί να ακούγεται αστείο σε κάποιους, αλλά κόστισε για άλλη μια φορά τη ζωή ενός ανθρώπου, ενώ κατέστρεψε από πολλές απόψεις τη ζωή αυτού που τράβηξε τη σκανδάλη.
 • Το γιατί ασχολούμαστε (πάλι) με το κυνήγι σαν amynastospiti.gr μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ.
 • Στο παρελθόν γράψαμε αρκετά για την ασφαλή χρήση του όπλου – μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ.
 • Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ένα προσεγμένο ενημερωτικό φυλλάδιο ασφάλειας για τα όπλα ΕΔΩ.

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε και να στείλετε σε φίλους κάθε χρήσιμη πληροφορία για την ασφαλή χρήση των όπλων: Πέρα από το ότι μπορεί να σώσετε (στην κυριολεξία) κάποιον, η υπεύθυνη συμπεριφορά κάνει δύσκολη τη ζωή αυτών που έχουν σοβαρά συμφέροντα στο να αφοπλισθεί πλήρως ο ελληνικός πληθυσμός… Ο νοών νοείτω!

Σχόλια

Σχόλια


Comments

Επικαιρότητα Σεπτεμβρίου 2013 — 2 Σχόλια

 1. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΟΠΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ

  • Σεβαστή σαν άποψη, αλλά και πάρα πολύ επικίνδυνη (παρότι εμπεριέχει μια δόση αλήθειας):
   1) Κατ΄ επέκταση το κυνήγι είναι επικίνδυνο και πρέπει να απαγορευτεί.
   2) Αρκετά σκυλόκουτα είναι κακοφτιαγμένα – πρέπει να απαγορευτούν ΟΛΑ τα σκυλόκουτα.
   3) Κάποιοι σκοπευτές δεν συντηρούν τα όπλα τους – πρέπει να περάσουν ένα ακριβό πολυήμερο σεμινάριο ΟΛΟΙ οι σκοπευτές.
   4) Πολλά όπλα Χ μάρκας έβγαλαν προβλήματα – να αποσυρθούν ΟΛΑ από την αγορά και να κλείσει η εταιρεία.
   5) κ.ο.κ…

   Δεν είναι έτσι κυρίες και κύριοι, η γραμμή ανάμεσα στη σωστή οργάνωση – υπευθυνότητα και το να παίρνουμε οριζόντια μέτρα και να κάνουμε γενικές απαγορεύσεις είναι πάρα πολύ λεπτή! Πρέπει να προσέχουμε.

   Γνωρίζω ότι δεν υπήρχε δόλος στο πιο πάνω σχόλιο, ότι βγήκε ένα γνήσιο παράπονο “από καρδιάς” – κάτι τέτοια όμως διαβάζουν οι πραγματικοί δόλιοι και τους μπαίνουν ιδέες: Για την απαγόρευση του κυνηγιού, της οπλοκατοχής…

   “Αφού και οι ίδιοι παραδέχονται την ασχετοσύνη τους, ας τελειώνουμε με τα όπλα και το κυνήγι μια και καλή!” Θα σκεφτεί μια μέρα ο “καλός” άνθρωπος που θα διοικεί μελλοντικά τη χώρα.

   Να μην αυτοπυροβολούμαστε λοιπόν! Ούτε κυριολεκτικά, αλλά ούτε και μεταφορικά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.