Έτσι γίνεται η ανακύκλωση φυσιγγίων….VIDEO

Το διαβάσαμε στο εξαιρετικό ihunt.gr και το αναρτούμε…
Η Αγγλική εταιρία Agri Cycle έχει αναλάβει την ανακύκλωση χρησιμοποιημένων πλαστικών φυσιγγίων και μπορεί να ανακυκλώσει 20 εκατομμύρια από αυτά το χρόνο με λογικό κόστος.
Χώροι όπως η σχολή σκοποβολής του Δυτικού Λονδίνου έχουν τεράστιες ποσότητες από χρησιμοποιημένα φυσίγγια που συλλέγουν κατά την διάρκεια προπονήσεων, αγώνων κ.τ.λ, αλλά δεν θέλουν να τα ρίξουν στο χώρο υγειονομικής ταφής ή να πληρώσουν εξωφρενικά ποσά για να τα ανακυκλώσουν.
Ευτυχώς γι ‘αυτούς και την υπόλοιπη Αγγλία, η Agri Cycle έχει καταλήξει σε ένα σχέδιο για την ανακύκλωση χρησιμοποιημένων πλαστικών φυσιγγίων που είναι τόσο περιβαλλοντικά όσο και οικονομικά αποτελεσματικό. Η ομαδική εργασία είναι η απάντηση στην τόσο πετυχημένη, επικερδής και ωφέλιμη για όλους προσπάθεια !!! Συνεργαζόμενοι με διάφορες εταιρείες παράδοσης δίσκων για σκοπευτήρια, ο Robert Moore δημιούργησε ένα αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο. Τα φορτηγά που μεταφέρουν τα γνωστά σε όλους μας “πιατάκια” στα  σκοπευτήρια επιστρέφουν στην εταιρία με τα άδεια φυσίγγια όπου και γίνεται η επεξεργασία.
Το εργοστάσιο ανακύκλωσης της Argi Cycle μετατρέπει το 100 τοις εκατό των χρησιμοποιημένων πλαστικών φυσιγγίων σε επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά για διάφορα πράγματα όπως πάγκοι πάρκων και ράμπες ταχύτητας, με τη μορφή πλαστικού σε κόκκους.
Θα μπορούσαμε όλοι να πάρουμε ένα μάθημα από τον ιδιοκτήτη και συνάμα συνάδελφο κυνηγό, τον κύριο Moore και την ομάδα του, δουλεύοντας μαζί για έναν πιο πράσινο πλανήτη.

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

Σχόλια

Σχόλια


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.