Κατάλυση της δημοκρατίας

  • Το amynastospiti.gr έχει ξεκαθαρίσει χρόνια τώρα τη θέση του σαν αντιμνημονιακό site, αλλά δεν είναι πολιτικοποιημένο – και έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από ακραίες απόψεις και ενέργειες.
  • Πιστεύουμε πως όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα στην ασφάλεια και την αυτοάμυνα – και κατ επέκταση στην ευτυχία.
  • Αυτό που γίνεται όμως στη χώρα μας είναι πλέον συχνό και άκρως επικίνδυνο: Πολιτική δημιουργία νέων ψηφοφόρων για εξασφάλιση ψήφων. Το είδαμε και το ζήσαμε υπό άλλη κυβέρνηση με τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, το βλέπουμε και τώρα με τη μαζική είσοδο (απόβαση!) λαθρομεταναστών* σε όλη την Ευρώπη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μας ρώτησε. Και αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι ασυδοσία. Και αλητεία. Ας δούμε το βίντεο, τα συμπεράσματα δικά σας…

* Η χρήση της λέξης λαθρομετανάστης δεν έγινε τυχαία. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ (που έχουν συμφέροντα να προβάλουν ως αγγελική την είσοδο φτηνού εργατικού δυναμικού στην “ακριβή” Ευρώπη) προσπαθούν να καταργήσουν τον όρο, εμείς θα κάνουμε τη μικρή αντίσταση μας – πηγή wiktionary.org:

λαθρομετανάστης αρσενικό (θηλυκόλαθρομετανάστρια) O αλλοδαπός που έχει εισέλθει ή έχει μεταναστεύσει σε μια χώρα λαθραία (χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα και δίχως να υπόκειται στους απαραίτητους ελέγχους)

Σχόλια

Σχόλια


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.