Οπλοκάτοχος = Τρομοκράτης

Εισαγωγή

Είτε το παραδεχόμαστε, είτε όχι, πολλά από τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας έχουν (προ)αποφασιστεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού… Διαβάσαμε κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα, προερχόμενο από την “άγνωστη κι ασήμαντη” κυρία με το όνομα Χίλαρι Κλίντον.

 

Στο θέμα μας

 • Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του κολοσσού CNN, η κυρία Κλίντον δήλωσε τα εξής, σχετικά με τους Αμερικανούς οπλοκατόχους: “Δεν μπορούμε να αφήσουμε μια μειοψηφία ανθρώπων – γιατί αυτό είναι, μια μειοψηφία ανθρώπων με ένα σκεπτικό που τρομοκρατεί την πλειοψηφία.”
 • Για όσους δεν κατάλαβαν, μια κυρία που κρατά ορισμένα (λίγα έστω) από τα ηνία του πλανήτη, δήλωσε επίσημα σε μεγάλο ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας ότι οι οπλοκάτοχοι τρομοκρατούν. Εν ολίγοις, οι οπλοκάτοχοι είναι τρομοκράτες.
 • Το σύστημα για πολλοστή φορά κάνει ξεκάθαρα τα σχέδια και τις προθέσεις του: Ο λαός πρέπει να είναι άοπλος για να είναι ελεγχόμενος, αλλά και απροστάτευτος στις όποιες ορέξεις των ισχυρών της χώρας ή του πλανήτη.
 • Πληροφοριακά, τόσο ο Ιωσήφ Στάλιν όσο και ο Αδόλφος Χίτλερ έχουν κάνει δηλώσεις για το πόσο σημαντικός είναι ο αφοπλισμός για να επιτευχθεί η πλήρης υποδούλωση. Τα συμπεράσματα δικά σας.
 • “Καλά, εγώ είμαι στην Ελλάδα, οι Αμερικάνοι ας πρόσεχαν…” Αυτό κι αν είναι πλάνη! Όποιος συμπατριώτης μας πιστεύει ότι η Ευρώπη και ειδικότερα η Ελλάδα είναι μια ανεξάρτητη χώρα πρέπει να διαβάσει περισσότερο τη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Ακόμα και στα οικονομικά / φορολογικά μας, ποιους νομίζετε ότι προσπαθούν να (κακο)αντιγράψουν και να (ψευτο)ακολουθήσουν οι Έλληνες φωστήρες των υπουργείων;
 • Θέμα χρόνου είναι, αυτή η “αντι-τρομοκρατική” λαίλαπα αφοπλισμού που ξεκινά στις ΗΠΑ να έρθει προς τα μέρη μας.

 

…Συνέντευξης συνέχεια

 • Καθώς η κυρία Κλίντον απαντούσε τρισευτυχισμένη σε διάφορες ερωτήσεις κατά της οπλοκατοχής, κατάφερε να μπερδέψει δύο φορές τα αυτόματα με τα ημιαυτόματα όπλα: Το ότι είναι ανεκπαίδευτη και, συγνώμη για την έκφραση, άσχετη, δεν έχει καμία σημασία. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος γνώστης, εκπαιδευμένος ή γενικότερα σχετικός όταν δέχεται εντολές να αφοπλίσει τους πολίτες “για τα περαιτέρω” – που θα είναι πολλά και ευχάριστα, αν κρίνουμε από το τι συμβαίνει καθημερινά σε αρκετές πλέον χώρες.
 • Η συνέντευξη αυτή δόθηκε κατόπιν προηγούμενης δήλωσης της ίδιας κυρίας περί “ανισόρροπης οπλοκατοχής” – η δήλωση ήταν γενική και δεν αναφερόταν σε μια σύγχρονη ή παλαιότερη κατάσταση στις ΗΠΑ. Ανισόρροποι Τρομοκράτες είναι λοιπόν οι οπλοκάτοχοι, τουλάχιστον σύμφωνα με τα παγκόσμια μεγάλα συμφέροντα. Είναι να απορεί κανείς για ποιο λόγο…
 • Η “μειοψηφία που θέλει να διατηρήσει την οπλοκατοχή” στην οποία αναφέρεται η κυρία Κλίντον είναι το 69% των Αμερικανών, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση του Ιανουαρίου, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Όταν είσαι στο παιχνίδι του δυνατού, όροι όπως δικαιοσύνη, δημοκρατία, και  (αυτο)προστασία του λαού απλά δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

 

Συμπέρασμα

Ο αντίπαλος είναι έξυπνος και ισχυρός, ενώ έχει τη δυνατότητα να κρύβεται πίσω από “αθώες” διασημότητες. Οι σκοπευτικοί και οι κυνηγετικοί σύλλογοι και ομοσπονδίες πρέπει να λειτουργούν ενωμένα και αποτελεσματικά – είναι μια από τις τελευταίες μας ελπίδες και πρέπει να τους ενισχύουμε όσο μπορούμε.

Το σίγουρο είναι ότι μας περιμένουν χειρότερα, πριν δούμε (ποτέ) τα καλύτερα. Καλό κουράγιο σε όλους μας.

 

 

Σχόλια

Σχόλια


Comments

Οπλοκάτοχος = Τρομοκράτης — 2 Σχόλια

 1. «Δεν μπορούμε να αφήσουμε μια μειοψηφία ανθρώπων – γιατί αυτό είναι, μια μειοψηφία ανθρώπων με ένα σκεπτικό που τρομοκρατεί την πλειοψηφία.»

  Μειοψηφία, και μάλιστα ασήμαντη αλλά σε καίριες θέσεις, είναι τα κάθε λογης φερέφωνα της Ν.Τ.Π. Αυτοί είναι που τρομοκρατούν την υφήλιο, που επιβάλουν την εξουσία τους με τον τρόμο.
  Μας θέλουν ανυποψίαστους, απληροφόρητους, άβουλους, ανοργάνωτους, άοπλους, και κυρίως άθρησκους.
  Εμεις θα τους κάνουμε το χατήρι;;
  Πάντως, όσες φορές είπαμε ΟΧΙ, γράψαμε λαμπρή Ιστορία.

  • Είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι αναγνώστες δεν κατάλαβαν ποια είναι η Ν.Τ.Π. – θα θέλαμε να τους (μας) το εξηγήσετε…

   Μην ανησυχείτε περί… αθεΐας και αθρησκείας. Τα “συμφέροντα” δεν έχουν ανόητους στο τιμόνι: Η ανθρωπότητα θα είναι πολύ πιο εύκολα ελεγχόμενη και καθοδηγούμενη από μία παγκόσμια θρησκεία. Πιστεύετε ότι το πρόσφατο γερμανικό πείραμα με έναν ναό για Χριστιανούς / Εβραίους / Μουσουλμάνους είναι τυχαίο;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.