Παρίσι: Απολύτως προσχεδιασμένο και αναπόφευκτο!

Του Ραξή Επιτρόπου MEng

Αγαπητές αναγνώστριες – αγαπητοί αναγνώστες γεια σας. Όλοι μας αυτές τις ώρες αισθανόμαστε θλίψη κι αηδία για την άνανδρη επίθεση στους συνανθρώπους μας στο Παρίσι το προηγούμενο βράδυ. Η επίθεση έγινε από ενόπλους φανατικούς σε άοπλους – στη συνέχεια οι περισσότεροι δράστες απλά ανατινάχτηκαν! Ως εδώ “καλά” – τα ξέρουμε θα πείτε… Να όμως τι δεν μας λένε τα ΜΜΕ:

 1. Η κάκιστη (ευρωπαϊκού τύπου) εφαρμογή πολυ – πολιτισμικότητας και τα σύνορα “ξέφραγο αμπέλι” ήταν γνωστά εδώ και αρκετούς μήνες: “…Από τις αρχές του 2015 μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 225.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες έχουν διασχίσει τη Μεσόγειο…” “…υπάρχουν πληροφορίες αλλά και ενδείξείς, ότι διακινούνται μαζί με τους πρόσφυγές και τζιχαντιστές από τη Βαλκανική και τις χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, που επιστρέφουν από τη Συρία ή το Ιράκ, όπου πολέμησαν μέσα από τις τάξεις του «Ισλαμικού Κράτους» και άλλων εξτρεμιστικών ισλαμιστικών οργανώσεων. Αυθαίρετες εκτιμήσεις ανεβάζουν το ποσοστό των τζιχαντιστών που έχουν αναμειχθεί με τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες σε 6%…” (Νίκος Αρβανίτης – διαβάστε σχετικά ΕΔΩ)
 2. Ένα μικρότερο χτύπημα στους γνωστούς δημοσιογράφους / σκιτσογράφους του “Σαρλί” είχε προηγηθεί ήδη, δίνοντας πλήρη εικόνα για τη μορφή των πραγμάτων που θα έρθουν.
 3. Πολλά χρόνια πριν, ο γενικός γραμματέας της Ιντερπόλ μίλησε ανοικτά για το τι περίμενε να συμβεί: “…οι οπλισμένοι πολίτες μπορεί να είναι μια πιο ρεαλιστική λύση στη νέα «μόδα τρομοκρατών» που χτυπούν εύκολους στόχους (όπως σχολεία, εμπορικά κέντρα κτλ.), από το να τους θωρακίζουμε με φυσικά εμπόδια και αστυνομικούς παντού … στις ελεύθερες κοινωνίες, οι κυβερνήσεις έχουν μόνο 2 βιώσιμες λύσεις για να αντιμετωπίσουν τυχόν επιθέσεις σε πολίτες. Η πρώτη είναι να πούμε πως θέλουμε τους πολίτες οπλισμένους, είναι προφανής ο λόγος για αυτό» … Η δεύτερη είναι να υποθέσουμε πως τα όρια ενός χώρου είναι τόσο ασφαλή, ώστε για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε ευαίσθητους στόχους πρέπει να περάσει μέσα από ασυνήθιστα ισχυρά μέσα ασφαλείας. Τέτοιου είδους ασφάλεια έχει απαγορευτικό κόστος, τόσο οικονομικό, όσο και στην ελευθερία του πολίτη…” (ΠΗΓΗ – πατήστε ΕΔΩ) Αποτέλεσμα των πιο πάνω δηλώσεων; Μα φυσικά ο κύριος ξηλώθηκε από τη θέση του, με συνοπτικές διαδικασίες!
 4. Το απάνθρωπο καθεστώς των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών απαγορεύει και πολεμά με όλο και περισσότερα μέσα την οπλοκατοχή από τον μέσο νομοταγή πολίτη, γιατί αυτή είναι ιστορικά η αρχή κάθε μελλοντικής καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τα γράψαμε άπειρες φορές – ας απολαύσουμε έναν από τους μεγαλύτερους φιλειρηνιστές, τον αξεπέραστο Μαχάτμα Γκάντι: “…από όλα τα εγκλήματα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας στη χώρα μου, το χειρότερο ήταν ο αφοπλισμός…”
 5. Δεν γίνονται παντού σκοτωμοί και εγκλήματα με πυροβόλα όπλα: Πολλές σοβαρές μελέτες μας δίνουν ενδείξεις για το αντίθετο! Η οπλοκατοχή παντού και πάντα μειώνει την εγκληματικότητα – ποτέ το μάτι μας δεν διάβασε κάτι επιστημονικό που να δηλώνει το αντίθετο… Για τους άπιστους Θωμάδες υπάρχουν και οι σχετικές στατιστικές! Καιρό τώρα τα εξηγούμε σε άρθρα μας – στου κουφού την πόρτα. Αλλά φυσικά στην Ελλάδα τα ξέρουμε όλα και δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις – όταν οι άλλοι κρεμόντουσαν από τα δέντρα εμείς είχαμε χοληστερίνη κλπ κλπ.
 6. Ήδη άρχισαν κάποιοι θερμοκέφαλοι (και ανεγκέφαλοι) ψευτο – πασιφιστές, δήθεν ψαγμένοι και κουλτουριάρηδες του ενός βιβλίου (ζητώ συγνώμη για τις εκφράσεις, αλλά περιγράφουν πλήρως την κατάσταση…) να ουρλιάζουν πως “καλά κάνανε στη Γαλλία, εμείς προκαλέσαμε τον πόλεμο στη Συρία, για όλα φταίει η Ευρώπη και αυτή είναι απλά μια μικρή αντεπίθεση στο Παρίσι, και οι Αμερικάνοι φταίνε και θα πληρώσουν κι αυτοί κτλ.” Λοιπόν, ακόμα κι αν αυτά ήταν η απόλυτη αλήθεια (που δεν είναι), ένας επαναστάτης με αιτία ποτέ δεν τα πυροβολούσε άοπλα νέα αγόρια και κορίτσια που διασκέδαζαν. Ένας επαναστάτης με αιτία δεν θα απέφευγε το χώρο που είχαν συναθροιστεί οι πολιτικοί για να γλιτώσει από την ένοπλη και εκπαιδευμένη συνοδεία τους. Ποιος θα επιτίθονταν όπως χθες στο Παρίσι; Ένας φανατικός, ένας αμόρφωτος φονταμενταλιστής, ένας μισαλλόδοξος, ένας υπάνθρωπος, ένα ΚΤΗΝΟΣ που δεν έχει καμία θέση στον πλανήτη μας. Δείτε ΕΔΩ πώς θα έπρεπε να τελειώνει ένα τέτοιο σενάριο επίθεσης – σε περιβάλλον οπλοφορίας φυσικά… (Προειδοποίηση: Το βίντεο είναι σκληρό και μόνο για γερά στομάχια)
 7. Υπό αυτό το πρίσμα, οποιαδήποτε επίθεση στο Ισλαμικό κράτος που έχει σχηματιστεί είναι καλοδεχούμενη – από οποιαδήποτε κυβέρνηση, λαό ή κράτος κι αν προέρχεται!

Και τι προκύπτει από όλα αυτά;

 • Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν γνωρίζουμε για ποια συμφέροντα δουλεύουν, αλλά σίγουρα όχι για τους Ευρωπαίους πολίτες. Εξ ου και ο τίτλος του σημερινού άρθρου…
 • Θα το πω λαϊκά: Αν κάποιοι υψηλά ιστάμενοι έχουν την ελάχιστη τσίπα επάνω τους, αύριο κιόλας θα δημιουργήσουν νομοθετικό πλαίσιο (σχετικό άρθρο ΕΔΩ) που θα επιτρέψει την οπλοφορία σε όλους τους χώρους για όλους τους νομοταγείς Ευρωπαίους (που θα περάσουν τα αντίστοιχα ψυχομετρικά τεστ). Αλλά όλοι μας γνωρίζουμε πως δεν την έχουν!
 • Τα σύνορα πρέπει κάποια στιγμή να ελεγχθούν με πολύ, πολύ διαφορετικό τρόπο. Το 6% που προαναφέρθηκε δεν πρέπει για κανένα λόγο να περάσει στην Ευρώπη.
 • Οι επιθέσεις αυτού του είδους θα συνεχιστούν, θα πολλαπλασιαστούν και σε λίγα χρόνια θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας!
 • Η αστυνομία, οι μυστικές υπηρεσίες και ο στρατός της Γαλλίας, μιας χώρας από τις πιο προηγμένες στον κόσμο, δεν είχαν καμία ελπίδα απέναντι σε ένα τέτοιο χτύπημα. Δεν φταίνε βεβαίως τα σώματα ασφαλείας για τα μιλιούνια των στρατιωτών του Ισλαμικού κράτους που εισάγουμε στα πάτρια εδάφη μας.
 • Αυτοί που μετέθεσαν τον αρχηγό της Ιντερπόλ για τις δηλώσεις του κάποια χρόνια πριν… δεν ήταν καλοί άνθρωποι (απέφυγα την αρμόζουσα λέξη αυτοκτονία…)
 • Κλείνοντας, όλοι καταλαβαίνουμε ότι με αυτούς που μπλέξαμε (τους πολιτικούς, όχι το Ισλαμικό κράτος) τα πράγματα θα χειροτερεύουν μονίμως!

Σχόλια

Σχόλια


Comments

Παρίσι: Απολύτως προσχεδιασμένο και αναπόφευκτο! — 5 Σχόλια

 1. Μα αν δεν ήταν το χτύπημα αυτό, με ποιά αφορμή η γαλλία θα έστελνε στρατό στην Συρία?
  (βλέπε 9/11)

 2. Πιστευω οτι η Γαλλια δεν χρειαζοταν τετοια προβοκατσια να στειλει απλα στρατο στη Συρια,δεδομενου οτι το ΝΑΤΟ ειναι ηδη εκει και “συμμετεχει” στις επιδρομες.Πιο πιθανο μου φαινεται να θελουν διακαως μια αποσταθεροποιηση του κοσμου,μια εξεγερση για να βρουνε αφορμη να επιβαλλουν σε ΟΛΗ την Ευρωπη πλεον “μετρα” κατα της τρομοκρατιας,δηλαδη κατα των γηγενων πολιτων καθε χωρας. Απο την στιγμη που οι υπηρεσιες ασφαλειας γνωριζαν αλλα δεν επραξαν, ειχαν προειδοποιηθει αλλα αδιαφορησαν, νομιζω οτι εχουν τον απολυτο ελεγχο στο μπες-βγες των μεταναστων. Οποτε δεν τιθεται θεμα “ελεγχου” στα συνορα και αλλα τετοια για να πηγαινοερχονται πασης φυσεως “τζιχαντιστες” και λοιποι ματζουριανοι υποψηφιοι

 3. Αμφότεροι ανοίγετε ενδιαφέρουσα συζήτηση. Πράγματι, το ΝΑΤΟ είχε ήδη εμπλακεί στην υπόθεση, αλλά τώρα μόνο (μετά το χτύπημα) οι Γάλλοι θα πουν ναι στη χρήση στρατού ξηράς. Και, μαζί με αυτούς, και οι πατροπαράδοτοι σύμμαχοι τους – οι ΗΠΑ…

  Μπορούμε να κάνουμε άπειρες υποθέσεις για το κατά πόσο το χτύπημα στο Παρίσι ήταν προβοκάτσια ή όχι. Αναμφισβήτητα μεγάλες δυνάμεις έχουν εμπλακεί στον εξοπλισμό του Ισλαμικού κράτους με όπλα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι περίμεναν (ή επιδίωξαν) ότι μέρος των όπλων θα στρεφόταν εναντίον τους, και μάλιστα σε δικό τους έδαφος.

  Προβοκάτσια ή όχι, το ΝΑΤΟ θα μπει δυναμικά στην περιοχή, και φυσικά θα διεκδικήσει πηγές υδρογονανθράκων – το τερπνόν μετά του ωφελίμου βλέπετε. Τα “ενδιαφέροντα” θα αρχίσουν όταν ο ΝΑΤΟϊκός στρατός συναντηθεί με τον Ρωσικό που χτυπά από την άλλη πλευρά… Αυτό για μας είναι το πιο ανησυχητικό σενάριο – γιατί είναι και το πιο απρόβλεπτο. Πιστεύουμε βέβαια ότι θα επικρατήσει η λογική, όπως έγινε πολλές φορές στα ψυχροπολεμικά χρόνια.

 4. Απο την στιγμη που η Ρωσια εχει βαλει ποδι στη Συρια και εχει παρει ολες τις πρωην “τρομοκρατικες” ομαδες στην συμμαχια της, ειναι δυσκολο να δεχτει ετσι απλα κι αλλο λυκο στο μαντρι. Η παρουσια των ΗΠΑ εχει εξασθενησει, καθε νεα συμμετοχη μελους του ΝΑΤΟ ειναι αναγκαια για να μην συνεχιζεται η ξεφτιλα της και να δικαιολογει την παρουσια της εκει. Ο Πουτιν ξεσπαθωνει με καθε ευκαιρια εναντιον των δυτικων πολιτικων δεδομενης της επιεικως ηλιθιας καταστασης που επικρατει στην Ευρωπη.Και δεν εχει αδικο.. “Ελατε ολοι οι κατατρεγμενοι,ειστε ευπροσδεκτοι,αλλα παρακαλουμε αφηστε τυχον τρομοκρατες και οπλα πισω σας γιατι η νομοθεσια μας απογορευει να σας ψαξουμε..Α,και μονο οι πιο μορφωμενοι και με σχετικη οικονομικη επιφανεια εχετε ελπιδες να προχωρησετε σε αλλες χωρες.Οι υπολοιποι παραμεινετε στην Ελλαδα μεχρι νεωτερας..” Νομιζω οτι τα πραγματα στη Συρια ειναι μοιρασμενα ηδη, δεν μπορω να πιστεψω οτι η Νο 1 και 2 υπερδυναμεις του πλανητη, με τεχνολογια να καταστρεψουν 5 φορες ολοκληρωτηκα τη Γη, δυσκολευονται να εξαφανισουν σε 2 μηνες μερικους ηλιθιους φανατικους που απλα ξερουν να κρατανε ενα οπλο. Η το ισλαμικο κρατος ειναι πολυ πιο εξελιγμενο απο οσο μας λενε ή απλα το διατηρουν, εχοντας ηδη μοιρασει τις σφαιρες επιρροης, γιατι ο στοχος ειναι η Ευρωπη. Ολη αυτη η αθροα μετακινηση ανθρωπων εντελως παραταιρων με την γενικοτερη κουλτουρα της Ευρωπης,η προπαγανδα που δεχομαστε καθημερινα για να μην αντιδρουμε,η εκμεταλλευση των φιλανθρωπικων μας αισθηματων με πιο προσφατο τον σκοπιμο πνιγμο δεκαδων παιδιων,(αληθεια μεχρι τωρα βλεπαμε μονο αντρες να ερχονται, τα γυναικοπαιδα που τα ειχαν κρυμμενα? γιατι πνιγονται τα παιδια σαν τα κοτοπουλα,αφου κατα τα ρεπορταζ των “μεσων” σχεδον ΟΛΟΙ φορουν σωσιβια?), εχει αλλο σκοπο. Το χαιδεμα και η ανοχη ανευ ορων στο Ισλαμ, νομιζω δεν αφηνουν αμφιβολιες. Γιατι τα δικα μας συνορα δεν κλεινουν? Δεν κινδυνευει η Ελλαδα?

  • … και επανερχόμαστε στον τίτλο του άρθρου…

   Πάντως το ISIS δεν είναι εύκολο να χτυπηθεί χωρίς στρατό ξηράς ή πυρηνικά – αμφότερα θα φέρουν κατακραυγή, από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες το καθένα. Το πρόβλημα έχει εύκολη στρατιωτική λύση, αλλά δύσκολη πολιτική κατάληξη!

   Τα παιδιά χάνονται συνήθως από υποθερμία και όχι πνιγμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.