Πολιτικές διαφημίσεις

Τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν στο site μας διαφημίσεις (από το αυτοματοποιημένο σύστημα της google), που προέρχονταν από τις πολιτικές παρατάξεις που μας έφεραν εδώ στο “σήμερα”… Διορθώνουμε το πρόβλημα και ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας που δέχθηκαν τόσο άσχημα οπτικά ερεθίσματα.

Σαν ιστοχώρος δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε πολιτικοποιημένοι. Ελπίζουμε όμως πως και οι αναγνώστες μας θα δώσουν και αυτοί λύση στο πρόβλημα των προαναφερθέντων “οπτικών ερεθισμάτων” σε λίγες μέρες – στις εκλογές.

ΥΓ. Σε καμία περίπτωση δεν θα προτείνουμε σε κάποιον το τι να ψηφίσει. Αν όμως οποιοσδήποτε αναγνώστης μας ξαναδεί διαφήμιση “μνημονιακού” κόμματος (ή κάποια άλλη ανάρτηση που του φανεί προσβλητική), παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα για τις απαραίτητες διορθώσεις.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,

amynastospiti.gr

Σχόλια

Σχόλια


Comments

Πολιτικές διαφημίσεις — 2 Σχόλια

 1. Το μνημόνιο πέθανε, μην κάνετε προπαγάνδα οδηγώντας τους πολίτες σε διεθνιστικά (ψευτοελληνικά) κόμματα που πουλάνε ψεύδη

  • “Ενδιαφέρον” σχόλιο κύριε Ακρίτα.

   Ας απαντήσω λοιπόν:

   1. Το μνημόνιο ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει. Όχι τον κόσμο; Τουλάχιστον τη νότια Ευρώπη… Μάλιστα, πολύ αμφιβάλουμε αν ο επόμενος (ή ο μεθεπόμενος) Έλλην πρωθυπουργός καταφέρει να το σκοτώσει!

   2. Ποιοι κάνουν προπαγάνδα; Όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε μιλήσαμε για κάποιο ή κάποια συγκεκριμένα κόμματα. Το ξέρετε, μας γράφετε σχόλια καιρό τώρα και το εκτιμούμε πολύ!

   3. Πάντα ήμασταν αντιμνημονιακοί και αισθανόμασταν κοντά στα απροστάτευτα λαϊκά στρώματα. Έτσι προέκυψε το site αυτό… Το αντιμνημονιακό τόξο είναι τεράστιο, περιέχει τόσο ακραίους, όσο και κεντρώους. Το amynastospiti.gr ανήκει σε ΟΛΟΥΣ, ακόμα κι αν δεν αρέσει σε όλους.

   4. ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι υποχρεωμένος να μας διαβάζει – αν δεν σας άρεσε κάποια πολιτική διαφήμιση στο site η εξήγηση (και η συγνώμη) βρίσκεται στο άρθρο.

   5. Η δουλειά μας γίνεται επώνυμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τα ανώνυμα σχόλια είναι φτηνά, μεταφορικά και κυριολεκτικά…

   6. Δεν ξέρουμε σε ποια “ψευτοελληνικά” κόμματα αναφέρεστε. Κάτι θα έχετε στο νου σας αλλά το σχόλιο είναι πολύ αόριστο.

   Με εκτίμηση,
   Ραξής Επιτρόπου MEng,
   Αρχισυντάκτης,
   amynastospiti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.