Σιγαστήρας

by mrsdkrebs

Οι ΗΠΑ και η Ελλάδα είναι (πλέον…) χώρες με πολλούς και επικίνδυνους εγκληματίες. Προστατεύουν τους ανθρώπους τους με πολύ διαφορετικό τρόπο:

  • Οι περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ επιτρέπουν την οπλοφορία στους νομοταγείς πολίτες. Έτσι πετυχαίνουν 3 βασικά πράγματα:
  1. Ενισχύουν με πωλήσεις και αναπτύσσουν την βιομηχανία ελαφρών όπλων τους. Επωφελούνται και οι κατασκευαστές πυρομαχικών βεβαίως.
  2. Προστατεύουν τους νομοταγείς πολίτες που βγάζουν άδεια οπλοφορίας από τους εγκληματίες (που δεν βγάζουν).
  3. Κερδίζουν (έστω και “λίγα”) χρήματα από τα παράβολα των αδειών οπλοφορίας, αλλά και από τα παράβολα χρήσης σιγαστήρα που είναι αρκετά τσουχτερά!
  • Ο νόμιμος σιγαστήρας σίγουρα θα προκαλούσε ανακοπή καρδιάς στους Έλληνες βουλευτές και νομοθέτες, οι οποίοι απαγορεύουν την οπλοφορία στο μέσο Έλληνα, πόσο μάλλον την απόκτηση σιγαστήρα. Αναρωτιέμαι γιατί όμως. Οι πολιτικοί μας είναι τόσο αγαπητοί, έχουν άραγε να φοβηθούν τίποτα από τους πολίτες ; Το ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο έχει κι αυτό 3 βασικά οφέλη:
  1. Προστατεύουν τους εγκληματίες από τους νομοταγείς πολίτες. Και γιατί όχι; Τι είμαστε; ΧαζοΑμερικάνοι; Οι εγκληματίες είναι λιγότεροι από τους πολίτες, θέλετε να γίνουν είδος προς εξαφάνιση;
  2. Καταστρέφουν κάθε πιθανότητα να προκόψει έστω και μια βιοτεχνία ελαφρών όπλων ή πυρομαχικών στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που κατασκευάζουν κυνηγετικά φυσίγγια εδώ το κάνουν από αγάπη και ηρωισμό, παρά από σοβαρό κέρδος…
  3. Το κράτος δεν κερδίζει από τα παράβολα των αδειών οπλοφορίας – πώς αλλιώς θα μπορέσει να απολύσει τόσο κόσμο αύριο; Τόσους Δημοτικούς Αστυνόμους, Φύλακες Σχολείων, Εκπαιδευτικούς; Ας υπάρχει μια επιπλέον δικαιολογία τουλάχιστον, το ότι δεν έχουμε λεφτά! Και ποιος τα έχασε για να τα βρούμε εμείς;

Για να το… διασκεδάσουμε και λίγο, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο, στο οποίο άρχισαν να χρησιμοποιούν ΝΟΜΙΜΑ φίλτρα λαδιού αυτοκινήτου αντί για σιγαστήρες! Φυσικά ούτε να διανοηθείτε τέτοιο πράγμα εδώ πέρα, ευκαιρία ψάχνουν για να σταματήσουν και τη νόμιμη οπλοκατοχή οι σοφοί διοικούντες… Έτσι κι αλλιώς, τέτοιες πατέντες δεν δουλεύουν στα δικά μας (υπερηχητικά) κυνηγετικά φυσίγγια.

* Πόσο ανιστόρητοι μπορεί να είναι κάποιοι; Αν δημιουργηθούν οι συνθήκες για κοινωνική αναταραχή, αυτή θα γίνει – είτε με νόμιμα είτε με παράνομα αγορασμένα όπλα!

ΥΓ. Μην ακούσω καμία ανοησία του τύπου “Ναι, αλλά στις ΗΠΑ έχουμε σκοτωμούς στα σχολεία” – διαβάστε σχετικό άρθρο ΕΔΩ.

Σχόλια

Σχόλια


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.