Αναλυτικό βιβλίο για την οδήγηση μοτό

Το τρίτο βιβλίο του αρχισυντάκτη μας δεν είναι για όπλα και αυτοάμυνα, είναι λιγότερο εξειδικευμένο, και είναι το πρώτο στο οποίο αισθάνθηκε 100% στο στοιχείο του: Οδήγηση Μοτοσυκλέτας! (Μηχανικός και εκπαιδευτής οδηγών βλέπετε…)

Επίσης είναι το πρώτο του που δεν βασίστηκε στη λογική “άριστη σχέση κόστους/ποιότητας”, αλλά στη προσπάθεια να γίνει το πιο ανταγωνιστικό προϊόν του είδους του στον κόσμο! Οι πρώτοι αναγνώστες το επιβεβαιώνουν… Φυσικά αυτό πέρασε (εν μέρει μόνο) και στην τιμή.

Είναι ένας πλήρης οδηγός για την εκμάθηση χειρισμού μοτοσυκλετών εντός και εκτός δρόμου (και σε κλειστή πίστα), πλησιάζοντας τις 200 σελίδες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Προσεγγίζει το θέμα τόσο από θεωρητική πλευρά, όσο και από τις πρακτικές ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος.

Το βιβλίο αποτελείται από συγκεντρωμένο υλικό που ο γράφων αποσπασματικά έδινε στους μαθητές του, ενώ συμβουλεύεται κλασικά αναγνώσματα όπως τα Twist of the Wrist I & II.

Εννοείται πως το αρχείο “παίζει” κανονικά σε υπολογιστές, smartphones, kindle devices και tablet – με τις 2 τελευταίες κατηγορίες να έχουν το εργονομικό πλεονέκτημα…

Όσοι πιστοί προσέλθετε! – Είναι στα αγγλικά. Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες ας πατήσουν ΕΔΩ.

Σχόλια

Σχόλια


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.