Ασφαλής χειρισμός του όπλου – βίντεο (Τελευταίο Μέρος)

by ihunt.gr

Αυτό είναι το 4ο και τελευταίο βίντεο της σειράς του ihunt.gr με τον κύριο Μπάμπη Αιγινήτη. Για τα υπόλοιπα βίντεο πατήστε παρακάτω:

1ο Μέρος

2ο Μέρος

3ο Μέρος

Όπως και στα προηγούμενα, έτσι και εδώ το οπτικοακουστικό υλικό συνοδεύεται από δικές μας σημειώσεις:

  1. Κορυφαία και ελληνικότατη απάντηση το “Σε μας θα γίνει τώρα;” Γελάσαμε με την ψυχή μας, αν και δεν είναι καθόλου αστείο…
  2. Πέρα από την επικινδυνότητα του γεμάτου όπλου μέσα στο αυτοκίνητο, μιλάμε και για μια προφανή παρανομία: Αν το δίκαννο δεν είναι άδειο, σπασμένο και σε θήκη και το αυτογεμές άδειο στη θήκη του ο οπλοκάτοχος αυτομάτως παρανομεί.
  3. Το κιβώτιο στο οποίο μπαίνει το όπλο με τη θήκη του πρέπει να είναι κλειδωμένο και να είναι σχετικά γερό, γιατί σε περίπτωση κλοπής σε ένα κόκκινο σηματοδότη, ή σε μια στάση των 5 λεπτών (που κατέληξε να γίνει 2 ώρες…) το δικαστήριο θα είναι αμείλικτο! Όσοι βάζουν τη θήκη με το όπλο στα πίσω καθίσματα πρέπει να περνούν τη ζώνη ασφαλείας μέσα από τα χερούλια της θήκης και να την δένουν, ώστε αυτή να μην μετακινείται κατά τις επιταχύνσεις ως προς το διαμήκη και τον εγκάρσιο άξονα…

Σχόλια

Σχόλια


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.