Εξολοθρευτών… συνέχεια

Το βίντεο αυτό αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου σχετικού άρθρου μας: Τα ρομπότ εξελίσσονται, μαθαίνουν και αποκτούν ικανότητες που, κάποια μέρα (σύντομα), θα τους χρειαστούν σε άλλες, αρκετά πιο μιλιταριστικές εφαρμογές. Μπορεί τώρα να βλέπουμε ένα φιλμάκι προώθησης της συμπαθούς Yamaha, αλλά σε λίγα χρόνια θα δούμε τον (πνευματικό απόγονο του) πρωταγωνιστή “MotoBot” σε πολύ διαφορετικό ρόλο. Προς το παρόν, είναι αναβάτης μεταποιημένης μοτοσυκλέτας – αλλά δεν θα αργήσει να ανέβει στην κανονική!

Σχόλια

Σχόλια


Comments

Εξολοθρευτών… συνέχεια — 2 Σχόλια

 1. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ…

  https://www.youtube.com/watch?v=qoPX4rQ66vk&index=118&list=PLilB0WsARDuz4lCbJT1lb9Ag7O2CvahH6

  “ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΣΥΧΡΟΝΩΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ….ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ….” ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ…
  ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
  94. “Πίσω από τη μια θύρα να κρυφθεί κανείς, γλιτώνει· θα είναι βιαστικό”.
  74. “Θάρθη ξαφνικά· ή το βόιδι στο χωράφι ή το άλογο στ΄ αλώνι”.
  105. “Πολλά θα συμβούν. Οι πολιτείες θα καταντήσουν σαν μπαράγκες”.

  • Σχόλια σαν αυτό μας βρίσκουν 100% αντίθετους:
   1. Αν βασίσουμε τη ζωή μας σε προφητείες, αυτό σημαίνει πως αυτή είναι προδιαγεγραμμένη:
   2. Αν η ζωή μας είναι προδιαγεγραμμένη, δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να την αλλάξουμε ή να τη βελτιώσουμε. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι προσπάθειες μας θα αποβούν άκαρπες.
   3. Αν οι προσπάθειες μας είναι άκαρπες, γιατί έτσι (νομίζουμε πως) λέει μια Χριστιανική / Ισλαμική / Ζωροαστρική κ.ο.κ προφητεία, ένα Σιντοϊστικό κάρμα ή κάτι άλλο, πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε.
   4. Αν σταματήσουμε να προσπαθούμε δεν διαφέρουμε σε τίποτα από κάποια ζώα που περνούν το χρόνο τους τρώγοντας, αφοδεύοντας και τεκνοποιώντας.
   5. Αν ίσχυαν τα παραπάνω ο άνθρωπος θα ζούσε ακόμα στην παλαιολιθική εποχή. Κι όμως, έχουμε αυτοκίνητα, αεροπλάνα, πυραύλους, υδροηλεκτρικά φράγματα κ.ο.κ. Αυτά δεν έγιναν από κάποιους που εντρύφησαν στο Νοστράδαμο, κάποιον Ινδοϊστή Γκουρού ή τους δεκάδες προφήτες που έχει κάθε (καθόλα σεβαστή) κουλτούρα ή θρησκεία…

   O καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει και να δηλώνει ό,τι θέλει. Έχουμε δημοκρατία (το συζητάμε…) και ανεξιθρησκεία. Σαν amynastospiti.gr όμως, με όλο το σεβασμό, θα μας επιτρέψετε να απέχουμε παρασάγγας από συμβουλές, γνώμες ή γνώσεις που δεν έχουν απολύτως κανένα επιστημονικό, ή έστω εμπειρικό υπόβαθρο…

   Πολύ απλά δεν είμαστε τέτοιο site – και δεν θα γίνουμε ποτέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.