Ερωτηματολόγιο για όπλα και όχι μόνο!

Γεια σας.

Ξεκινήσαμε το ερωτηματολόγιο που εμφανίζεται στη δεξιά στήλη για να συλλέξουμε κι εμείς τα δικά μας αξιόπιστα στοιχεία, σε αντίθεση με τις παραπλανητικές πρόσφατες τακτικές της Ε.Ε.

Απαντήστε με σκέψη, ανώνυμα και ελεύθερα. Όσα περισσότερα στοιχεία συλλέξουμε, τόσα περισσότερα τα βέλη στη φαρέτρα του νομοταγούς ελεύθερου πολίτη.

Παρακαλώ προωθήστε το.

Ραξής Επιτρόπου

ΥΓ. Πιάσαμε γρήγορα το στατιστικό δείγμα 100 ατόμων και το ερωτηματολόγιο έκλεισε – σας ευχαριστώ πολύ! Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Σχόλια

Σχόλια


Comments

Ερωτηματολόγιο για όπλα και όχι μόνο! — 2 Σχόλια

  1. Πολύ καλά στοχευμένες ερωτήσεις. Δείχνουν την προχειρότητα της Ελληνικής νομοθεσίας καθώς και πως οι εκάστοτε κυβερνώντες μας αντιμετωπίζουν σαν ραγιάδες αντί σαν ΠΟΛΙΤΕΣ!

    • Το σχόλιο σας συμφωνεί απόλυτα με τις απόψεις μας κύριε Γεωργίου. Η σημερινή μας κατάσταση θυμίζει σε πολλά σημεία αρχαία καθεστώτα δουλείας, στα οποία οι δούλοι έπαιρναν όπλα μόνο για να σκοτωθούν στον πόλεμο. Σε καιρό ειρήνης, “καθάριζε” γι’ αυτούς ο Δυνάστης – αφεντικό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.