Έχει σχέση με την ασφάλεια μας η “Προγραμματισμένη” κινητοποίηση του Μειονοτικού Γυμνασίου και Λυκείου Ξάνθης;

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Σε πρόσφατο σημείωμά μας είχαμε επισημάνει ότι “Η Τουρκική πολιτική έχει ενεργοποιήσει την δική της μακρόπνοη πολιτική για την περιοχή χωρίς να «φοβάται» τις αντιδράσεις του επίσημου ελληνικού κράτους.” τονίζοντας την έλλειψη αντιμέτρων αλλά και μεθόδων αμυντικής αντιπληροφόρησης της Ελληνικής Πολιτείας απέναντι σε μεθοδεύσεις εξωχωρίων κύκλων.

Η πρόσφατη κινητοποίηση γονέων και μαθητών του Μειονοτικού Γυμνασίου και Λυκείου Ξάνθης που “έτυχε” της υποστήριξης γνωστών και μη εξαιρετέων κύκλων που διάκεινται φιλικώς ή/και συνεργάζονται με το τουρκικό Προξενείο, επιβεβαιώνει την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου με συγκεκριμένη στόχευση.

Με πρόσχημα τις κτιριακές υποδομές του συγκερκιμένου σχολείου οργανώθηκε πορεία διαμαρτυρίας με συνθήματα, κάλυψη δημοσιότητας αλλά και στελέχωση της “πρώτης γραμμής” των “διαμαρτυρομένων” που παραπέμπουν σε οργανωμένο σχέδιο επίδειξης “ισχύος” αλλά και διατάραξης της θρακιώτικης κοινωνικής συνοχής.

Να επισημανθεί η παρουσία μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στελεχών της τοπικής πολιτικής σκηνής και του υπόδικου ιδιώτη συμπολίτη μας που παρατύπως υποδύεται τον μειονοτικό θρησκευτικό λειτουργό.

Σχόλια

Σχόλια


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.