Μας ρωτάτε, σας απαντάμε Νο… (απαγόρευση κυνηγετικών όπλων)

Του Ραξή Επιτρόπου MEng

Με τα τελευταία γεγονότα στον κόσμο, τις ανακοινώσεις του κυρίου Ομπάμα για τα όπλα κτλ. ο κόσμος (και αρκετοί ιστοχώροι) έχουν αρχίσει να ανησυχούν σοβαρά! Ιδού 2 από τα τελευταία σχόλια αναγνωστών στο site μας:

1) “Κολοκοτρώνης”

Θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για την κατάχρηση της φιλοξενίας σας, αλλά το θέμα τουλάχιστον έτσι όπως ακούγεται είναι λίαν σοβαρό εάν είναι αληθινό. Σήμερα στα κυνηγετικά νέα (από όσο διαβάζω σε ηλεκτρονικό κυνηγετικό ιστολόγιο) γράφουν ότι η ΕΕ προωθεί σχέδιο για την απαγόρευση της κυνηγετικής καραμπίνας. Μπορεί το μέτρο αυτό να είναι αδιάφορο στην πλειοψηφία του πληθυσμού, αλλά ενδιαφέρει όμως ένα πολύ μεγάλο κομμάτι κυνηγών/σκοπευτών. Θα ήθελα, εφόσον και εσείς το επιθυμείτε, και υπάρχει και ο ανάλογος χρόνος προς επένδυση, να γράψετε σχετικά επί αυτού (είναι δηλαδή αλήθεια ή όχι και που αποσκοπεί) περισσότερο προς ενημέρωση των αναγνωστών.

2) “Vang Beckett”

Καλησπέρα και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους! ο φίλος Κολοκοτρώνης πάνω ανοίγει ένα πολύ μεγάλο θέμα που νομίζω ότι είναι πολύ πολύ σημαντικό για τους Έλληνες σκοπευτές – κυνηγούς. (η ΕΕ προωθεί σχέδιο για την απαγόρευση της κυνηγετικής καραμπίνας) για όσους ασχολούνται ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός λέει σε μια προφητεία: “Να έχετε δυο τουφέκια το ένα θα σας το πάρουν το άλλο 100 ψυχές θα σώσει” Θέλουμε δεν θέλουμε οι προφητείες βγαίνουν κι εγώ το πιστεύω, μήπως θα μας χρειαστεί ένα όπλο στην άκρη που να μην είναι δηλωμένο; Ξέρω ο σκοπός μας δεν είναι αυτός, πρέπει πάντα να είμαστε νόμιμοι, συμφωνώ, αλλά εδώ κάτι μου βρωμάει, κάτι ετοιμάζουν να αφοπλίσουν τον Ελληνικό λαό. θυμάμαι ένα θέμα που είχε αναρτήσει παλιότερα ο κ. Ραξής Επιτρόπου.. Συγνώμη για την αλλαγή θέματος, άλλο είναι το θέμα αλλά νομίζω πως αυτό πρέπει να το συζητήσουμε…

-.-

Και η απάντηση μας

 • Ξεκινώντας από τα αυτονόητα, από την αρχή των ιστορικών χρόνων οι πολιτικοί προσπαθούσαν να βρουν τη χρυσή τομή, επιχειρώντας να προστατέψουν τους φτωχούς από τους πλούσιους και τους πλούσιους από τους φτωχούς ταυτοχρόνως. Επειδή όμως ιστορικά αρκετοί πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι, λογικό είναι να χρηματίζονται που και που για να γέρνουν την πλάστιγγα… Η οποία φυσικά θα γείρει προς την πλευρά των πλουσίων – καθώς οι φτωχοί και οι μικρομεσαίοι δεν μπορούν εξ ορισμού να χρηματίσουν! Έχουμε λοιπόν τους πλουτοκράτες (το λέμε με κίνδυνο να χαρακτηρίσουν κομμουνιστικό το απολύτως μη πολιτικοποιημένο site μας…) με ένοπλη προστασία να θέλουν να προστατευτούν από το λαό. Πώς; Μα με γενικό αφοπλισμό για αρχή! Είναι δεδομένο λοιπόν, όπου υπάρχει πλούτος, διαφθορά και κοινωνική αδικία, κάποιοι θα έχουν ως “διατεταγμένη υπηρεσία” τον αφοπλισμό του μέσου πολίτη. Ένα το κρατούμενο.
 • Με το πάνω δεδομένο, συχνά οι ηγέτες – πιόνια στον πλανήτη (προσπαθούν να) περνούν νομοσχέδια μερικού ή ολικού αφοπλισμού. Συνήθως δεν τα καταφέρνουν, αλλά κάποιες φορές… Τα καταφέρνουν, και προκύπτουν παραδείγματα όπως της Κρήτης – η απαγόρευση του απολύτως αναγκαίου έφερε το λαθρεμπόριο και την παρανομία – σχετικό άρθρο πατώντας ΕΔΩ.
 • Πιο συγκεκριμένα για τα σχόλια των 2 αναγνωστών μας, στην Ευρώπη πολύ πρόσφατα επιχειρήθηκε κάτι αντίστοιχο – το οποίο ξεκίνησε με ένα φρικαλέο πανευρωπαϊκό γκάλοπ – σχετικό άρθρο ΕΔΩ. Για κακή τύχη των εγκεφάλων αυτής της τρομακτικής ιστορίας οργανώθηκαν κυνηγετικοί και σκοπευτικοί σύλλογοι σε όλη την ήπειρο (οι οποίοι δεν είναι “μπουλούκ ασκέρ” σαν μερικούς μερικούς), απάντησαν μαζικά στο γκάλοπ και ο εφιάλτης πνίγηκε εν τη γενέσει του…
 • Είναι πολύ πιθανό όμως τώρα το ίδιο σκηνικό να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του με το μακελειό στη Γαλλία, λες και οι τρομοκράτες χτύπησαν με νομίμως αγορασμένα όπλα. Φυσικά εμείς αναλύσαμε το πώς και το γιατί του Παρισιού εδώ και καιρό – διαβάστε σχετικά ΕΔΩ!
 • Εν γένει πάντως μην ανησυχείτε για κάτι άμεσο – προς το παρόν υπάρχουν πολλοί οπλοκάτοχοι στην Ευρώπη, και είναι καλά οργανωμένοι. Ο τρόμος του αφοπλισμού θα έρθει σιγά, σε μικρές δόσεις, οργανωμένα και “πολιτισμένα”:
  • Με ένα γκάλοπ που θα μας πιάσει στον ύπνο.
  • Με κάποιες πρώτες μικρές απαγορεύσεις.
  • Οι πχ. 5 έλεγχοι για την άδεια οπλοκατοχής θα γίνουν, σε βάθος μερικών δεκαετιών, 15…
  • Οι πρώτοι νόμοι θα είναι απολύτως λογικοί και ευνόητοι – για μάτια απαίδευτα.
  • Οι τελευταίοι νόμοι θα είναι του τύπου να είσαι πάνω από 80 ετών και με συνοδεία του παππού σου
 • Να αρχίσετε να ανησυχείτε σοβαρά όταν επιχειρήσουν να απαγορεύσουν το κυνήγι (άρχισαν δειλά δειλά να το προσπαθούν ήδη…). Αν το καταφέρουν, μετά θα αρχίσουν τα “τι το θες το όπλο, δώστο μας, αφού δεν κυνηγάς, η ένοπλη αστυνομία και ο πανευρωπαϊκός στρατός θα σε προστατέψουν”
 • Περί προφητειών έχουμε μιλήσει παλαιότερα σε σχόλιο – φυσικά είναι απόλυτα σεβαστό και αναφαίρετο δικαίωμα καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει. Όμως:
  • Αν βασίσουμε τη ζωή μας σε προφητείες, αυτό σημαίνει πως αυτή είναι προδιαγεγραμμένη, εν μέρει έστω:
  • Αν η ζωή μας είναι προδιαγεγραμμένη, δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να την αλλάξουμε ή να τη βελτιώσουμε. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι προσπάθειες μας θα αποβούν άκαρπες.
  • Αν οι προσπάθειες μας είναι άκαρπες, γιατί έτσι (νομίζουμε πως) λέει μια Χριστιανική / Ισλαμική / Ζωροαστρική κ.ο.κ προφητεία ή κάτι άλλο, πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε.
  • Αν σταματήσουμε να προσπαθούμε δεν διαφέρουμε σε τίποτα από κάποια ζώα που περνούν το χρόνο τους τρώγοντας, αφοδεύοντας και τεκνοποιώντας.
  • Αν ίσχυαν τα παραπάνω ο άνθρωπος θα ζούσε ακόμα στην παλαιολιθική εποχή. Κι όμως, έχουμε αυτοκίνητα, αεροπλάνα, πυραύλους, υδροηλεκτρικά φράγματα κ.ο.κ. Αυτά δεν έγιναν από κάποιους που εντρύφησαν στο Νοστράδαμο, σε κάποιον Ινδουιστή Γκουρού ή τους δεκάδες προφήτες που έχει κάθε (καθόλα σεβαστή) κουλτούρα ή θρησκεία…
  • Σαν amynastospiti.gr, με όλο το σεβασμό, θα μας επιτρέψετε να απέχουμε παρασάγγας από συμβουλές, γνώμες ή γνώσεις που δεν έχουν απολύτως κανένα επιστημονικό, ή έστω εμπειρικό υπόβαθρο… Πολύ απλά δεν είμαστε τέτοιο site – και δεν θα γίνουμε ποτέ.
 • Το να διατηρούμε παράνομα / αδήλωτα όπλα, πέρα από το ότι πιθανώς (και δικαίως) μπορεί να μας βάλει σε τεράστιους μπελάδες, είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε νομοθέτη που θέλει να δημιουργήσει συνθήκες ολικού αφοπλισμού – για τους δικούς του λόγους βεβαίως, που δεν έχουν καμία σχέση με την προστασία των πολιτών.
 • Αν κάποτε το σύνταγμα / η υπάρχουσα νομοθεσία καταλυθεί, και κάποιοι προσπαθήσουν να μας αφοπλίσουν με τη βία, τότε θα αμυνθούμε με τα νόμιμα όπλα μας, δεν θα χρειαστούμε ΚΑΙ παράνομα. Η άλλη πιθανή λύση είναι η μετανάστευση: Εμείς προσωπικά δεν θα μέναμε λεπτό σε μια χώρα δειλών ή αμόρφωτων που θα δεχόντουσαν μια τέτοια κατάσταση, σε μια χώρα 100% ελεγχόμενη, με ολική απαγόρευση της οπλοκατοχής σε μικρούς και μικρομεσαίους. Ο νοών νοείτω.

Συνεχίστε να μας γράφετε τα σχόλια και τις απόψεις σας – εσείς, οι αναγνώστες, είστε η ραχοκοκαλιά του site!

Σχόλια

Σχόλια


Comments

Μας ρωτάτε, σας απαντάμε Νο… (απαγόρευση κυνηγετικών όπλων) — 8 Σχόλια

 1. κ.Ραξη Επιτροπου,γραψατε αυτο;Αν η ζωή μας είναι προδιαγεγραμμένη, δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να την αλλάξουμε ή να τη βελτιώσουμε. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι προσπάθειες μας θα αποβούν άκαρπες.
  Αν οι προσπάθειες μας είναι άκαρπες, γιατί έτσι (νομίζουμε πως) λέει μια Χριστιανική / Ισλαμική / Ζωροαστρική κ.ο.κ προφητεία ή κάτι άλλο, πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε.
  Αν σταματήσουμε να προσπαθούμε δεν διαφέρουμε σε τίποτα από κάποια ζώα που περνούν το χρόνο τους τρώγοντας, αφοδεύοντας και τεκνοποιώντας. Vang Βeckett: Ειναι το μοναδικο σημειο που θα απαντησω γιατι δεν πρεπει να μεινει ακαλιπτο.. η Ορθοδοξια(Χριστιανισμος) ποτε δεν ειπε μην προσπαθεις η οι προφητειες εννοειτε των Αγιων διοτι ειναι το ιδιο,η ζωη ειναι ενας αγωνας και δεν εχουμε καμια σχεση με τα ζωα,το εχετε διατυπωσει λαθος πανω.. και δεν υπαρχει συγκριση με αλλες θρησκειες οπως ισλαμ κτλ νοστραδαμο και οτι αλλο.Ε

 2. επιλογη ειναι τους καθενος μας η ζωη,δεν ειπε καποιος μην κανεις τιποτα και περιμενε,δεν το ειπε ποτε ο Χριστος αυτος και κανενας Αγιος.. λοιπον συγνωμη δεν ειναι τετοιο site απλα επρεπε να απαντησω σε αυτο,τα πιστευω μας τα κραταμε μεσα μας.. παραμενω σκοπευτης και αναγνωστης αυτου του site ευχαριστω για την κατανοηση και συγνωμη και παλι ;-)

  • Κύριε Vang Beckett, σεβόμαστε απόλυτα την άποψη σας – όπως αναφέρουμε και στο άρθρο για τα πιστεύω του καθενός. Παραμένουμε όμως ένα απολύτως επιστημονικό / εμπειρικό site, στο οποίο δεν χωρούν οποιεσδήποτε (δεκτές) πολιτικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις: Ο εισβολέας σίγουρα δεν επηρεάζεται από αυτές, οπότε κι εμείς αντίστοιχα τις βάζουμε (προσωρινά έστω!) στην άκρη.

   Ναι, γράψαμε τα πιο πάνω και τα εννοούμε: Κανείς (Άγιος ή κοινός θνητός) δεν μας είπε να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, το κάνει όμως η “λογική” πολλών συνανθρώπων μας που ασχολούνται με κάθε είδους προφητεία… Σε αυτούς ακριβώς αναφέρεται και το σχόλιο μας. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που μας διαβάζετε – και ελπίζουμε να συνεχίσετε να συνεισφέρετε με τα σχόλια σας!

   ΥΓ. Επειδή (είμαστε περήφανοι που) είμαστε 100% ανεξίθρησκο site, σχόλια του τύπου “…και δεν υπαρχει συγκριση με αλλες θρησκειες οπως ισλαμ κτλ νοστραδαμο και οτι αλλο…” δεν μας εκφράζουν. Καλά κάνετε και λέτε την άποψη σας, απλά δεν θα την υιοθετήσουμε ποτέ, με όλο το σεβασμό. Καλή η θρησκεία του κάθε συνανθρώπου μας, αλλά όταν αρχίζουν οι συγκρίσεις, αρχίζουν και τα προβλήματα.

 3. Οι προφητείες των αγίων της Εκλησίας μας στό μόνο πράγμα που αποσκοπούν, είναι να προειδοποιήσουν, αφυπνήσουν τις ψυχές που έχουν την προδιάθεση αυτή. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν προτρέπουν τον κόσμο να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια σε όλη την διάρκεια της ζωής του. Δεν διαφέρουν δε, σε τίποτε απο τις συζητήσεις που γίνονται απο ανθρώπους άσχετους προς εμάς μπαίνωντας στο λεωφορείο, στό τραίνο, και ακούμε να λένε “πάει για βροχή σήμερα”. Αλλος δίνει σημασία και αγοράζει μια ομπρέλα αν δεν έχει ήδη, και άλλος δεν δίνει σημασία. Φυσικά το να παροτρείνουμε τον κόσμο να αποκτήσει παράνομα όπλα για την προστασία του απο ένα παράνομο κράτος δέν είναι κάτι συζητήσιμο. Ο κάθε ορθά σκεπτώμενος νούς την ώρα της κρήσης θα κοιτάξει να βρεί ποιά είναι και η καλύτερη λύση για το πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει.
  Πάντως προσωπική μου άποψη είναι οτι όταν αρχίσουν τα έκτροπα απο τους λαθρό με την υποστήριξη των ντόπιων, μπορούμε πάντα να κάνουμε ένα ταξείδι αναψυχής στην πανέμορφη Κρήτη μας η οποία δεν θα πιαστεί για δεύτερη φορά άοπλη.

  • Κύριε Κολοκοτρώνη, εμμέσως πλην σαφώς, αυτό ακριβώς που γράφετε είναι και το νόημα του πιο πάνω άρθρου – με μια μικρή διαφωνία ως προς τις προφητείες. Σεβόμαστε απόλυτα τις απόψεις σας και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που γράφετε στα σχόλια μας!

 4. Αγαπητοι φιλοι, σας διαβαζω κι εχω να καταθεσω το εξης ανησυχητικο που συμβαινει – μαλλον εν αγνοια πολλων κατοχων ειδικα κυνηγετικων οπλων ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ κι ουτε εχουν αδεια κυνηγιου αλλα για αυτοπροστασια ! (καποιοι κρατικοι υπαλληλοι φαινεται ότι ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ κι εψαξαν το θεμα)
  Εδώ και κανα χρονο εχει ξεκινησει μια μυστικη διαδικασια πονηρης και πλαγιων τοπων κατασχεσης των μη κυνηγετικων αδειων οπλοκατοχης – και κατά συνεπεια των ιδιων των κυνηγετικων οπλων.
  Γινομαι πιο συγκεκριμενος..
  Προ λιγων μηνων χτυπαει το σταθερο – το σηκωνει ο θειος μου – τον καλει απ`το Α.Τ. της περιοχης καποιος αρμοδιος για τα οπλα υπαξιωματικος , και ζητα να μιλησει με τον κατοχο του οπλου (εμενα) κι ο θειος μου τον ενημερωνει ότι το σταθερο που ειχα δωσει προ 20 ετη ως του σπιτιου μου , ανηκει πλεον σ`αλλους ιδιοκτητες .
  Ο υπξ/κος ζητα έναν αριθμο κινητου η σταθερου να επικοινωνησει μαζι μου , κι ο θειος του λεει ότι δεν ξερει εάν εχω προσωπικο τηλεφωνο , κι εάν εχω αυτος δεν το`χει .
  Επισης , όταν ο υπξ/κος ρωτα εάν παραμενει η διευθυνση και λοιπα στοιχεια μου ιδια μ`εκεινα που ειχα δηλωσει προ 20ετιας με την αγορα του οπλου , ο θειος τον ενημερωνει ότι εδώ και καποια χρονια δεν μενω πλεον στην Αθηνα αλλα εχω μετακομισει σε καποιο οικισμο της επαρχιας – πραγμα που ισχυει.
  Τοτε ο υπξ/κος τον ενημερωνει ότι εχει ληξει η αδεια οπλοκατοχης της καραμπινας μου απ`το……2010 !
  (προσωπικα ειχα παντελη αγνοια περι αναεωσεως αδειας κι ότι ειχε φτιαχθει τετοιος νομος αφου ως μη κυνηγος δεν ασχολουμαι με ολ`αυτα)
  Στη συνεχεια ο υπξ/κος του λεει ότι πρεπει να κατεβω στο αρμοδιο Α.Τ. Αθηνων οπου εβγαλα την πρωτη αδεια, και να επικοινωνησω το συντομωτερο μαζι του – κι εδωσε 2 μηνες προθεσμια εως οτου γινει αυτό .
  Υστερα από 2 μηνες τον παιρνω στο τηλεφωνο που ειχε αφησει να επικοινωνησω μαζι του και τον ρωταω τι με θελει.
  Μου εξηγει ότι εχει ληξει η αδεια , μου λεει αναλυτικα τι δικαιολογητικα χρειαζονται, και μου δινει άλλο ένα μηνα περιθωριο να τακτοποιησω την ανανεωση αδειας κυνηγετικου οπλου μου.(ουδεμια κουβεντα ανεφερε περι αδειας κυνηγιου-που ετσι κι αλλιως δεν εβγαλα ποτε)
  Και παμε στο ζουμι τωρα..
  Ολο αυτό δεν μου αρεσε – ειμαι παντα υποψιασμενος και δεν εμπιστευομαι κανεναν, ποσο μαλλον το τρισαθλιο αυτό κρατιδιο και τους υπαλληλους του.
  Ξεκιναω ερευνα για το θεμα στο διαδυκτιο , και μεσα σε λιγη ωρα βρισκω 2 μπλογκς στα οποια συζητουν ατυνομικοι υπαλληλοι διαφορων τμηματων της επικρατειας , σχετικα με το θεμα που με απασχολει.
  Υστερα από 2 σχεδον ωρες διαβασματος των συζητησεων τους – οι οποιες σημειωστ ότι είναι προπερσυνες και περυσινες , αναλυεται ολοτ ο γλοιωδες σχεδιο των κυβερνωντων επι ΝΔ Σαμαρα , οπβς και στη συνεχεια επι ΣΥΡΙΖΑ , να συγκεντρωιουν σε πρωτη φαση ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ Η ΑΔΕΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΣΕ ΣΥΛΟΓΟ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ – ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ !
  Στη συνεχεια, εμαθα διαβαζοντας – ότι σε χωρια και μικρες πολεις οπου γνωριζονται καλα οι ντοπιοι μεταξυ τους, αποφευγονται ακροτητες και απλα ανεωνωνται αδειες με 15 – 20 ευρω παραβολο ..για να τα εχουν καλα οι κουμπαροι.
  Στις πολεις όμως δεν ισχυει το ιδιο..
  Τι εννοω ;
  Σε καλουν να πας ν`ανανεωσεις την από χρονια ληγμενη αδεια οπλοκατοχης – για την οποια ουδεις σε ενημερωσε τοσα χρονια , κι εσυ αφου συγκεντρωσεις τα εγγραφα ιατρου (50-70 ευρω)-παραβολο 16 ευρω -φωτογραφιες 12 ευρω κλπ – ΣΥΝ 150 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ – παιρνεις λοιπον το οπλο με την αδεια του και πας στο Α.Τ. (αφου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ – και από αυτό πονηρευτηκα )
  Αρκετες περιπτωσεις οπλοκατοχων ΜΗ ΚΥΝΗΓΩΝ που πηγαν για μια απλη ανανεωση, εγινε αυτεπαγγελτη μυνηση του αξιωματικου προς τον πολιτη και βρεθηκαν στο αυτοφωρο , πηγαν εισαγγελεα και ασκηθηκε ποινικη διωξη για παρανομη οπλοκατοχη – από αμελεια ανανεωσης της αδειας !
  ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ – ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ..
  Οριζεται λοιπον πλημμελημματικη δικασιμος , και το οπλο κατασχεται μεχρι να ολοκληρωθει το δικαστηριο – σε 2-5 χρονια λενε..
  Φυσικα,θα χρειαστεις μια περιουσια για να ξεμπερδεψεις από παραστασεις-δικηγορο-χαρτοσημα και λοιπες μ-λ-κιες και δεν αθωωνεσαι ποτε !
  Τρως ένα προστιμο και μια μικρη ποινη με αναστολη για αμελεια , και κρινεσαι ακταλληλος να κρατας το οπλο διοτι – ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΠΛΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !
  ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΤΡΩΣ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !
  Αυτά και λοιπα διαβασα και ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΙ !
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΟΥΤΙΔΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ !
  ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ , Η ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ – ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΙ ΙΕΡΑ ΜΑΣ !
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΙΓΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !
  ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΑΜΕ !

  • Αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες: Κρατήστε το εξής σαν πυρήνα του πιο πάνω σχολίου – να ανανεώνετε πάντα ΕΓΚΑΙΡΩΣ την άδεια οπλοκατοχής!

   • Θα τα μαζεψουν ετσι η αλλιως αγαπητε κυριε Ραξη – εντεινονται οι ελεγχοι κι ενα πιθανο τρομοκρατικο χτυπημα των λαθρομεταναστων (που η Ελλαδα δεν εχει ακομη βιωσει) η ενα σοβαρο επεισοδιο με αταλλαγη πυρων μεταξυ ελληνων της επαρχιας και λαθρο θα ειναι αρκετο για να βρουν δικαιολογια.
    Εχθες ολα τα τσοντοκαναλα ασχολουντο μ`ενα σχολιο αγανακτησης του Αλ.Αλεξανδρη για τους λαθρο – κι αν μπορουσαν θα τον ειχαν εκτελεσει επειδη εριξε μερικα μπινελικια . Σκεφθειτε τι κακος χαμος θα γινει εαν καποιος ελλην υπερασπισθει με το κυνηγετικο οπλο του την οικογενεια του σε καποιο νησι..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.