Προεκλογικό Editorial

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι πολιτικοί συνδυασμοί θέλουν τον Έλληνα ψηφοφόρο έρμαιο των αποφάσεων τους, και των σωμάτων ασφαλείας που πρακτικά οι κυβερνήσεις διαχειρίζονται.

Όσοι πιστεύουν πως πρέπει άμεσα να ξεφύγουμε από τα Οθωμανικά μοντέλα διοικήσεως της χώρας και να περάσουμε σε πιο Δυτικές, ελεύθερες, φιλολαϊκές και δημοκρατικές καταστάσεις – με το μέσο πολίτη να διατηρεί το δικαίωμα στη σωστή και σύγχρονη αυτοάμυνα, οι επιλογές είναι δυστυχώς ελάχιστες. Κάποιες περισσότερο ακραίες…

Πάντως επιλογές υπάρχουν, έστω και λίγες, δικαιολογίες δεν υπάρχουν γι’ αυτό που μας περιμένει!

Φυσικά πάντα κυκλοφορεί η ανοησία πως δεν χρειάζεται να ψηφίσουμε, γιατί οι εκλογές δεν έχουν αποτέλεσμα: Όλοι γνωρίζουν την αγγλική λέξη idiot (ηλίθιος), που βγαίνει από την ελληνική ιδιώτης – με αρχική σημασία “αυτός που κοιτάει τον εαυτό του, χωρίς να ασχολείται με τα κοινά”. Ο κάθε σύγχρονος “ιδιώτης”/ηλίθιος πιστεύει ότι ο διπλανός του αποφασίζει καλύτερα από τον ίδιο το μέλλον της χώρας…

Και για να μπούμε στο ψητό, το FIREARMS UNITED – GREECE έψαξε, βρήκε και ανακοινώνει – Έκαστος εφ’ ω ετάχθη:

Πράσινοι είναι οι πολιτικοί συνδυασμοί που απάντησαν ξεκάθαρα πως είναι υπέρ της οπλοκατοχής/οπλοφορίας για τους νομοταγείς πολίτες.

Σχόλια

Σχόλια


Comments

Προεκλογικό Editorial — 1 Σχόλιο

  1. Όπως καταλάβατε, για πολλοστή φορά ο Έλλην ψήφισε…, συστημικα!
    Αυτός ο λαός τελικά, βρίσκετε ακόμα σε εφηβική περίοδο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.