Το κυνήγι: Μέρος Δεύτερο – ihunt.gr

by ihunt.gr

Όπως υποσχέθηκα στο προηγούμενο άρθρο, απλά θα αφήσω τους ειδικούς στο κυνήγι να μιλήσουν για το site τους:

Η ιστοσελίδα www.ihunt.gr δημιουργήθηκε από λάτρεις της τεχνολογίας και του κυνηγιού. Εχει σχεδιαστεί από εξειδικευμένο επαγγελματία για να προσφέρει υψηλό, σύγχρονο αισθητικό αποτέλεσμα, άψογη λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση. Παράλληλα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα διαφημιστικών αναγκών.

Κύρια προτεραιότητα του ihunt.gr είναι η προβολή και η ανάδειξη του κυνηγιού σε συνδυασμό με την ενίσχυση και την προστασία της κυνηγετικής δραστηριότητας, ως στοιχείο της πολιτιστικής μας παράδοσης. Η θεματολογία της σελίδας δεν απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους που ασχολούνται είτε επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά με το κυνήγι, αλλά και σε όσους αγαπούν τη φύση και το περιβάλλον.

Ενημερώνει άμεσα και έγκυρα για την τρέχουσα επικαιρότητα της κυνηγετικής κοινωνίας. Περιέχει μεγάλο όγκο πληροφοριών, αναλύσεις, μελέτες και άρθρα για τα θηράματα, την κυνοφιλία και τα όπλα. Συνεργάζεται με την Ομοσπονδία, τις Κυνηγετικές Οργανώσεις, τους Συλλόγους, τη Θηροφυλακή προβάλλοντας το έργο και τις δραστηριότητές τους. Περιλαμβάνει πολλά κυνηγετικά video και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Διαθέτει ειδικές στήλες για κτηνιατρικές συμβουλές, δελτίο καιρού, συνταγές μαγειρικής, κυνηγετικά οδοιπορικά, αυτοκίνητα, και άλλα συναφή κυνηγετικά θέματα. Παρέχει δυνατότητα εγγραφής ως μέλους της σελίδας και συμμετοχής στο forum της. Προσφέρει, επιπλέον τη δυνατότητα καταχώρισης και προβολής κυνηγετικών αγγελιών.

Το site μας με σύνθημα «Το κυνήγι στο internet» ακολουθώντας τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας διαθέτει τη δική του σελίδα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (facebook, twitter) και δεσμεύεται για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση με ποικιλία υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και κυνηγετικών πληροφοριών.

Σχόλια

Σχόλια


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.